Sagt om Fjellheimen som sted for kurs/seminarer/samlinger

Uttalelse fra Bente Kristine Hagene: Hønefoss:

 ”Jeg stortrives på Fjellheimen. Synes det fungerer veldig bra som kurssted, da jeg med mitt behov for behandlingsbenker har tilgang på det og rom for undervisning i peisestua. Det er veldig koselig å gå opp i den lyse trivelige matsalen og spise der. Jeg synes det er en glede å komme hit og også ha kort vei til sentrum av Røros på kvelden. Anne Jorunn er veldig flink til å legge alt til rette for at ting skal fungere.

Kommer gjerne igjen!”
Uttalelse fra Jon Schau:    Oslo:

"Jeg har vært på Fjellheimen og holdt både foredrag og workshop. Det er et sted jeg rangerer høyt på min liste over arrangementssteder. Det er et sted der alle trives, og passe stort til at deltakerne kjenner at de deltar, istedenfor å bare være vitne til et arrangement.

Vertskapet er ekstraordinært service- innstilt og lager skikkelige arrangementer. At det er mulighet for at deltakerne kan overnatte på stedet, gjør det hele bare enda mer egnet til mine arrangementer. Det skaper samhold og en slags leirskole- følelse, dersom man ønsker det. Det er et sted der alt ligger godt til rette for å bli kjent med hverandre.
 

Jeg kan med sikkerhet slå fast at Fjellheimen er min nåværende og fremtidige samarbeidspartner når jeg er på Røros!"

Jon Schau

http://www.jonschau.com