Spisesalen. Omgjøres lett til kurs- og selkapslokaler.

KURS, MØTEROM OG SELSKAPSLOKALER

Våre fellesrom kan benyttes av alle våre gjester. I peisestua er det kabel- TV, og vi tenner gjerne peisen for å få en god stemning på kalde høst og vinterdager! Kaffe/te står alltid fremme i buffèten i frokostsalen, også på ettermiddags og kveldstid. Og du kan få kjøpt mineralvann, og noen enkle kioskvarer. Vi har skjenkebevilling.

Kurs og møterom:

Vi har koselige kurslokaler som passer utmerket til små og mellomstore arrangementer. Skal du holde kurs på Røros, eller leie rimelige rom for en produktpresentasjon kan både Peisestua vår og den fleksible frokostsalen benyttes. I frokostsalen er det også et konferanseskap med white- board/ overhead og flipover. Du må gjerne ha med en projektor selv.

Lunch kan tilbys, samt kaffe/kaker/frukt i pauser. (Pris etter avtalt meny)

Selskapslokaler:

Vi kan dekke langbord til 36 personer, og skape en koselig stemning med god mat etter valgt meny. Vi bruker lokale leverandører og kan tilby både koldtbord og andre varierte retter. Ta kontakt med oss og be om en oversikt over de forskjellige retter. Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter.

Middag/selskapsmat:

Røros er kjent for god mat. Vi har egen kokk og cateringselskap knyttet til Fjellheimen Pensjonat.
Be om et tilbud.

Meny:

Vi har en variert og god meny til alle arrangementer. Kokka har lang erfaring og kan servere de lekreste retter! Hun bidrar gjerne med å tilrettelegge det som passer dere best!